eyta's FotoPage

By: eyta ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 16:27 Email | Share | | Bookmark
Bowling BereH @ sunway Pyramid

the totoni's club
login,,,tettee
nanti citer,,ngah hapdet gamba2,,,banyak gamba amik lately semenjak dah de kamera baru,,huwahahahha,,besnye dapat amik2 gamba,,hehe nih nak test letak satu gamba jew,,testing 1,,2,,,3


Wednesday, 23-Jan-2008 15:03 Email | Share | | Bookmark
a day with Imran Syamil..kepulangan yang dinanti

untuk imran
sedapnye tidor ditilam empuk
mama razzi liza mencuri gamba
View all 32 photos...
he,,kepulangan sweet imran syamil dr uk,,,memang membuatkan bunda disini seronok amat,,hehe maklumkan baby made from UK kan,,maka tercapailah cita2 mau memiliki anak sedara UK.hehe don't be mad at me Kell,it's true kan,,he,,,so since they all are coming back to Msia,so aunty liza and bunda pon amik kesempatan mevisit. Ape taknye kan after 2 years baru dapat jumpa ummi kell lagi,,hehe and first time nak jumpe imran since die lahir,,,selalu tu tengok gambo aja kat frenster,,sekali dapat jumpe live,,haha excited macam first time jumpe SITI aja rasenye,,ahaks,,it's really a pleasure time,dapat luangkan memang banyak mase ngan Kell n Imran Syamil,,,wah memang berharge betol lah,,,klu dah sampai 8 jam tuh,,,tak berharge lagi tak tau lah,,,kan aunty liza,,,hehehehe,,,walopon aunty liza malu2 ayam,,,bunda buat kool aja,,hehe so here i'm putting some pic taking masa kenduri akikah Imran Syamil and our second visit to Bangi last week,,credit to aunty liza for the pic ok,,tq aunty liza,,muahmuah,,


Monday, 31-Dec-2007 16:57 Email | Share | | Bookmark
My LaSt D@y!!

lebah n bunge
me n jaa
ngan kak usna
View all 15 photos...
panjang betol perjalanan seni tahun lepas,,sedar2 dah habis tahun pon,,n dah bersawang2 fotopages aku nih,,baek lah saye upload gambo sekarang,,,sampai membebel aunty liza klu aku masih buat tak tau aja agaknye,,,so to pretend from the bebeling,,, jadi mendownload gambo2 hari2 terakhir di HTP dulu,,,sebenarnye dah download,,tapi gambo die tak kuar pon,,hangin aja ...adoi,,,sakitnye


Monday, 20-Aug-2007 13:51 Email | Share | | Bookmark
my sister wed's - malam nikah

bersama ibunda
pengatin lelaki dah sampai
pengatin n pengapitnye
View all 5 photos...
alhamdullilah,,,everything berjalan dengan lancar dan sempurna,,,tapi penat jangan cakap lah,...gitu rasenye nak buat kenduri kawen nye,,macam2 kene buat,,rase tak cukup tangan,,,mase 24 jam pon rase cam kejap,,,berlari sane sini nak buat macam2,,,haha tapi berkat kerjasama dan gotong royong,,,alhamdullilah sumenye selesai sempurna,,,maaf seandainye terdapat kekurangan semasa majlis ini berlangsung,,,terima kasih bebanyak kepada rakan2 yang sudi hadir dari jauh,,,jasamu dikenang tau,,,


Friday, 6-Jul-2007 04:33 Email | Share | | Bookmark
jemputan dr aida azura & sam

aida azunye kad
nih samnye plak
 
assalamualikum,,,kalau kengkawan ade berkesempatan jemputlah ye ke majlis derang nih,,,
hanye menjadi wakil atas amanah mereka


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net